Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Ondanks de zorg die wij besteden aan de inrichting van onze webshop, kan Votira.nl niet instaan voor juistheid en volledigheid aangaande de inhoud van de site. Votira.nl. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor elke vorm van directe- of indirecte schade voortvloeiend uit het gebruik van artikelen aangeschaft op www.Votira.nl (vanaf nu beschreven als Le Monde). Wij aanvaarden ook geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van onze webshop of de (on)bereikbaarheid van de webshop.

  Alle producten worden aangeboden in de staat waarin ze zich feitelijk bevinden, zonder enige garantie ten aanzien van hun geschiktheid voor een bepaald doel. De op Le Monde aangeboden materialen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie, anders dan de de garantie verstrekt door de vervaardiger van het product (fabrieksgarantie). Le Monde staat niet garant voor enige, door de vervaardiger of andere personen, gedane beweringen aangaande het product.
  De verkoopovereenkomst is uitsluitend gesloten op het moment dat Le Monde het juiste bedrag (totale productprijs) van de consument heeft ontvangen.
  Le Monde behoudt zich het recht voor om informatie op deze site, met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder enige kennisgeving door te voeren.

  De (auteurs-)rechten met betrekking tot de inhoud van deze site (teksten en afbeeldingen) berusten uitsluitend bij Votira.nl. Votira.nl heeft het recht ingezonden tekst- en beeldmateriaal in te korten en/of aan te passen.
  Alle (intellectuele) eigendomsrechten met betrekking tot Le Monde berusten uitsluitend bij Le Monde. De inhoud van deze website mag alleen gebruikt worden voor persoonlijk gebruik. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van Votira.nl, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het gebruiken van de website.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »